Hvordan kan jeg skaffe Bitcoin?

Hvordan kan jeg skaffe Bitcoin?

Er du interessert i Bitcoin er det bare å komme i gang med bruk, investering og kjøp med Bitcoin. Den beste måten å lære noe nytt er gjennom bruk av det du ønsker å lære deg. Kan du lite om Bitcoin er det smart å prøve hvordan dette fungerer. Du kan lett prøve ved å kjøpe Bitcoin som en start. Da vil du måtte gå igjennom en prosess som gjør at du først må skaffe deg en lommebok for å legge din Bitcoin oppi. Lommeboken er et program som du lett laster ned fra internett og installerer. Når det er gjort kan du lett gå på en av mange sider å kjøpe deg en Bitcoin som du legger i din lommebok. Du må bruke penger, som norske kroner, for å kjøpe en Bitcoin.

Du kan også skaffe deg en Bitcoin ved å jobbe for dem. Det vil si at du gir nettverket datakraft slik at du blir en del av selve infrastrukturen til Bitcoin. Dette krever mer datakunnskap enn en vanlig person har, samt at det krever riktig datautstyr.

Hvor kan jeg bruke Bitcoin?

Det finnes mange steder i Norge hvor du kan bruke Bitcoin. Det er sider som har en oversikt over brukersteder. En av disse sidene er Norges Bitcoin Forening. Her finner du et kart over alle steder som tar i mot Bitcoin som betaler av sine varer og tjenester. Ser vi på listen finner vi for eksempel Tacopop, som er en taco restaurant i Oslo. Det finnes også kafeer, smeder, frisørsalonger, hytter, osv. Med andre ord er det en fin blanding mellom internettjenester og fysiske tjenester og produkter som du kan kjøpe med Bitcoin. Prøv og kjøp noe med en Bitcoin i dag og se hvordan det går.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *